روضه ادامه دارد..
برگزاری مراسم عزاداری دهه آخر ماه صفر با قرائت زیارت عاشورا الله توسط مداح اهل بیت علیهم السلام آقای محسن مریدیان، و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین آقای ملایی، استاد حوزه.
همچنان ادامه دارد…
عزاداری روز دوم دهه آخر ماه صفر
برگزاری مراسم عزاداری در دومین روز از دهه آخر ماه صفر با قرائت زیارت عاشورا و توسل به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) توسط مداح اهل بیت (علیهم السلام) آقای محسن مریدیان، و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین آقای ملایی، استاد حوزه.
ایشان در تفسير آیه آخر سوره آل عمران، به بیان حدیثی از امام صادق (علیه السلام) در مورد صبر و انواع آن پرداختند و گفتند:” صبر در اطاعت، صبر در معصیت و صبر در مصیبت هر کدام درجاتی دارد که صبر در معصیت درجه ای بالاتر دارد، و افزودند: یکی از تفاسیر کلمه"رابطوا” برقراری رابطه با امام زمان (عج) است،که یکی از راههای آن، این است که شیعیان، همه روزه زیارت آل یاسین را با توجه قرائت کنند.
این مراسم با شرکت عموم و رعایت دستورالعمل های بهداشتی برگزار شد.
#مجتمع_حوزوی_خواهران_امام_جعفر_صادق_ع_شاهرود
#حوزه_علمیه_خواهران_استان_سمنان
#قرارگاه_جهادی_دختران_حاج_قاسم
#زیارت
#لبیک
#یا_حسین
نذری اربعین حسینی
1-پخت و توزیع 250پرس شله مشهدی در روز اربعین بین نیازمندان در محله های کم برخوردار توسط پایگاه بسیج امام جعفر صادق علیه السلام خواهران طلاب در اردوی جهادی شهید حججی
2-تهیه وتوزیع 300پرس غذای گرم در شب اربعین حسینی بین نیازمندان در محله های کم برخوردار توسط پایگاه بسیج امام جعفر صادق علیه السلام خواهران طلاب در اردوی جهادی شهید حججی
3-قربانی دو رأس گوسفند در دهه دوم ماه صفر به همت مدیریت ،کادر اساتید وطلاب حوزه علمیه امام جعفر صادق (علیه السلام)پایگاه بسیج امام جعفر صادق علیه السلام خواهران طلاب در اردوی جهادی شهید حججی
مراسم اربعین
برگزاری مراسم اربعین اباعبدالله الحسین(علیه السلام) و یاران باوفایشان و سالگرد استاد حوزه ، کربلایی مهدیه سادات جعفری و همسر بزرگوارشان که در سفر کربلا در روز اربعین ندای حق را لبیک گفتند؛ با رعایت دستورالعمل های بهداشتی
با قرائت زیارت اربعین توسط مداح اهل بیت آقای محسن مریدیان و سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین ملایی استاد حوزه
ایشان بعد از روشنگری در مورد برپایی عزاداری برای امام حسین (علیه السلام) گفتند، تمام مسائلی که در خانواده و جامعه به وجود می آید و تمام ناهنجاری ها بر اثر جهل در انسان است، ولی افرادی که با تاسی از سیره اهل بیت (علیهم السلام) زندگی می کنند، مرز بین عقل و جهل را به خوبی دانسته و زندگی سالم تری دارند.
#حوزه_های_علمیه_خواهران_استان_سمنان
#مجتمع_حوزوی_خواهران_امام_جعفر_صادق_ع_شاهرود
#اربعین
#لبیک
زیارت اربعین
السلام علی ولی الله و حبیبه
السلام علی خلیل الله و نجیبه
السلامعلی صفی الله وابن صفیه
السلام علی الحسین المظلوم الشهید
زیارت امام علیه السلام زیارت نورانی است و انسان را به درجات عالی میرساند، امام وجه الله است و از طریق وجه الله میشود به خدا رسید، زیارت اربعین یکی از شعائر بسیار مهم اسلام است ولی اصلیترین هدف تعظیم این شعار است و این اصلیترین هدف را به زیبایی باید توجه کرد چون اصل و ماهیت حقیقی زیارت را تشکیل میدهد که به قول شاعر :
گردریمنی چوبامنی پیش منی من با تو چنانم ای نگار یمنی
گر پیش منی چو بی منی در یمنی خود در غلطلم که من توام یاتومنی
عظمت زیارت اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام در همین نکته خلاصه می شود که انسان همراهی باآل الله را پیدا کند، فمعکم معکم لامع غیرکم
در سایه تربیت امام که مربی ماست و جلوه اتم محبت الهی ( التامین فی محبت الله )است، برای ایجاد تغییر سازند و تدریجی در رفتار و روح ما برای دستیابی به کمال انسانی و شکوفا سازی استعداد به قرب الهی و مقام عبودیت لایق شویم.
بازیافتن به مقام عبودیت با معرفت به امام حاصل میشود و این معرفت زمانی حاصل می شود که انسان به نور برسد، اگر نور امام آمد ما هم نورانی می شویم و برای رسیدن به امام ابتدا باید از حجابهای ظلمانی عبور کنیم.
امام رضا علیه السلام فرمود: الامام کالشمس الطالعه المجلله بنورها للعالم وهی فی االافق بحیث لاتنالها الایدی والابصار
امام مثل خورشید درخشنده و نورانی است که نورش در عالم تجلی می کند و کل عوالم را روشن میکند و در جایگاهی است که کسی به آن مقام نمی رسد.
امام مثل نور خداست امام آن باران رحمت الهی است امام آن کلمه حیات است که اگر این باران در سرزمینی ببارد آن سرزمین به رشد و کمال می رسد.
فاذا انزلناعلیها الماء اهتزت وربت وانبتت من کل زوج بهیج (حج ۵ )
روزگار کنونی که دنیا و بشریت رنگ مادی گرفته و نسخههای سبک زندگی سرمایه داری و لیبرالیستی مدرن ادعای راهگشایی ساخت یک زندگی آرام و لذت بخش را برای بشریت دارد، در واقع بهره مندی مردم از برکات معنوی و اعتقادی زیارت و توسل به اهل بیت علیه السلام تنهاگام موثری است که انسانها را به فضیلت حبل المتین ولایت پیوند می زند و برترین نسخه عبودیت است تا با ولایت اهل بیت علیه السلام و خواسته سید و سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین علیه السلام در سایه توجهات ولی عصر عجل الله انسانها به بصیرت دست یابند.
زیارت انس با اسوه هاو اولیای خداست و انسان را به مبارزه با بت درونی نفس اماره وبت بیرونی آماده میکند هیهات منا الذله
چون انسان با بنیانهای اعتقادی و زیرساختهای فرهنگی تفکر اسلامی سیر میکند اربعین مرکز قدسی تمدن اسلامی است چون توجه ویژه به ساحت وجود مقدس امام حسین علیه السلام می شود خواه آنکه این توجه با حضور فیزیکی افراد در کانون این مرکز عبودیت گره بخورد و یا آنکه این حضور با مسیر معنوی تحقق یابد، هدف تعالی و رشد والای انسانی در جهت تقرب به درگاه خدا شکل میگیرد.
جلوه تمدنی در حوزه فضائل اخلاقی در قالب اربعین، جنبه ای ویژه پیدا میکند به وسعت همه مکانها و زمانها که می تواند نمادی برای آمادگی ظهور باشد ،آمادگی برای ظهور در بستر معرفت به امام و درک جایگاه امام شکل میگیرد و انسانهایی که تعلق خاطر شان امام علیه السلام است حرکت به سوی امام علیه السلام دارند حرکتی همراه با عقلانیت.
قابل توجه است که رفتار یک عاشق و مومن به ولایت ولی خدا شاخصه ای دارد که او را با غیرش متمایز میکند و تفاوت او با غیر در این است که افرادی این اعتقاد را ندارند میخواهند توجه و تمایل دلها را اینگونه به مردم القا کنند که این حرکت یک جنبش توده ای است یعنی حرکتی خالی از عقلانیت و یک نوع واکنش به رویدادهای سیاسی و اجتماعی در حالی که شعار اربعین مثل خورشیدی در آن مرکزیت دارد فراتر از این انگاره است و آن هدف رهایی از جهالت و گمراهی است …لینقذ عبادک من الجهاله و حیوه الضلاله
بنابراین الحسین علیه السلام سفینه النجاه این قالبی حیات بخش و تمدن عالی در در راستای تحقق عقلانیت معرفت و شناخت با بیداری دل ها و ملت ها و تحول قلوب به واسطه استقرار ایمان و بازگشت بشر به فطرت توحیدی و لبیک گفتن به ندای فطرت پاک توحیدی علاوهبر اهداء نگرش توحیدی به انسان ،نشاط و پویایی اورا وجهتدهی تلاش انسان راسمت و سوی الهی میبخشد.
در پرتو زیارت اربعین هدایت و نجات امت و بیداری امت شکل میگیرد فاعذر فی الدعاء ومنح النصح در کنار مبارزه با بدعت ها و شکستن جو خفقان و نابودی اعترافات تابیداری از طریق خون استمرار یابد لیستنفد عبادک من الجهاله حیره الضلاله…
اربعین تجدید میثاق با امام است در عهدی که فلسفه قیام عاشورا است از این رو باید موانع را شناخت، فریب خوردگان دنیا…من عزته الدنیا فروشندگان آخرت به بهای ناچیز باع حظه بالارذل الادنی شری اخرته الثمن الاوکس آنها که با هواپرستی در دامخشم الهی قرارمیگیرند واسخطک واخط نبیک… که به پیروی از منافقان و تفرقه افکنان و گناهکاران استحقاق عذاب الهی پیدا میکنند چگونه میتوان این بیداری را ایجاد کرد چه کسی این توان عظیم را دارد؟!!
ان الحسین علیه السلام مصباح الهدی وسفینه انجاه به حق این حسین است که با شعار اخلاص ورضای الهی اسوه صبر.ایثار وشهادت میشود فجاهدهم فیک صابرا محتسبا تا بشریت را به روشنایی تبری از دشمن برساند اللهم فالعنهم لعنا وبیلا وبا گذر از تاریکی و پلیدی به حیات سعادتمندانه نایل شد واین فکر نورانی چنان درخشندگی دارد که تا زمان های دیگر وهمیشه تاریخ راهگشای بشریت به سوی بیزار یو تنفر از همراهان با اهل ظلم خواهد بود.
براستی چه نیرویی ضامن این هدایت مستمر است.ایمان.تسلیم.تبعیت سه عنصر اصلی هدایتند که با همراهی سلاله پاک رسول خدا (ص)اشهد انک کنت نورا…..
آری جایگاه والای امامت تنها عامل عامل بقا این هدایت است جامعه های غیره ظلمانی وجاهلیت توان مقابله ومحو آن را نخواهند داشت.
والسلام علی من تبع الهدی
به قلم سرکار خانم وجیهه اشرفی
بفرمایید روضه
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسين (علیه السلام)
اربعين شهادت امام حسین (ع)و یاران با وفایشان را خدمت شما عزيزان تسلیت عرض می کنیم.
از فردا 99/7/17 روز اربعين به مدت ده روز پذیرای قدوم شما عزيزان هستیم.
#مجتمع_حوزوی_خواهران_امام_جعفر_صادق_ع_شاهرود
نشست آنلاین
به همت واحد پژوهش و با همکاری واحد فرهنگی مدرسه علمیه خواهران امام جعفر صادق(ع) شاهرود و به مناسبت اربعین حسینی، روز چهارشنبه مورخ ۹۹/۷/۱۶ نشست آنلاین با عنوان(مکتب عاشورا، مکتب مقاومت)، با کارشناسی حجت الاسلام و المسلمین “سید مهدی میرعلی اکبری” در سامانه سیما برگزار شد.
در ابتدای نشست کارشناس محترم، عاشورا را مکتب مقاومت دانستند، مقاومتی که بعد از روز عاشورا، به وسیله حضرت زینب(س) و ائمه اطهار(علیهم السلام) نیز ادامه داشت و سرلوحه ی تمام مبارزات سیاسی شیعیان قرار گرفت و بدین ترتیب به صورت یک مکتب متبلور گردید.
ایشان مهم ترین علت این مقاومت توسط یاران آن حضرت من جمله حر را پذیرش عالمانه دین توسط انان و یقین به سخنان الهی و محبت اگاهانه نسبت به اهل بیت (علیهم السلام) دانسته و علت روی گردانی کوفیان از امام حسین(ع) و عدم تاثیر سخنان آن حضرت درد برخی تابعین پیامبر(ص) از جمله عمر بن سعد را پذیرش احساسی دین توسط آنان و وابستگی آنان نسبت به دنیا و عدم یقین نسبت به کلام الهی قلمداد نمود.
آقای میرعلی اکبری در پایان از تمامی پژوهشگران و طلاب خواستند که نگاه عالمانه مردم نسبت به دین را بالا ببرند چرا که احساسات تا حد محدودی می تواند تاثیر گذار باشد اما تعلیم عالمانه پایدار و ماندگار خواهد بود.
#چهلمین_سال_دفاع_مقدس
#واحد_پژوهش_و_فرهنگی_مدرسه_علمیه_خواهران_امام_جعفر_صادق_ع
#حوزه_علمیه_خواهران_استان_سمنان
#قرارگاه_جهادی_دختران_حاج_قاسم