چه چیزی قلب رهبر عزیزمان را می فشارد؟
به قلبم فشار می آید
ملت ما مطالعه کردن را اصلا جزء کارهای بشری مثل خوراک و ورزش و امثال اینها نمی دانند! این چه قدر خسارت است؟! واقعا خدا می داند من وقتی یادم می آید که مردم ما مطالعه کردن را بلد نیستند و این چیزی است که تقریباً هیچ وقت از یادم نمی رود، به قلب من فشار می آید!
دیدار با اصحاب گروه اجتماعی رادیو 1370/11/29
کفلر بترسند و خوارج بهراسند
یادمان باشد طبق فرمایشات مقام معظم رهبری:
تبدیل مطالبات مردمی به آشوب؛
نقشه قطعی دشمن است.
بخاطر خود یا بخاطر خدا؟!
مقصد این است که اسلام جریان پیدا بکند، مقصد این نیست که من اجرایش کنم. از چیزهایی که انسان مبتلا به آن هست این شیطنتهای باطنی که انسان به آن مبتلا هست این است که، دلش میخواهد خودش متصدی امر باشد. جریان امر اگر به دست دیگری بهتر واقع بشود، این ناراحت است، میگوید من خوب است باشم. این از شیطنتهای باطنی انسان است. انسان به صورت مقدس مآبی طرحش میکند، من میخواهم به این ثواب برسم. اگر حساب کند پیش خودش که همان ثواب را، بالاترش را به شما میدهند، و شما کمک کنید به این کسی که متصدی است و از شما بهتر میتواند، راضی نمیشوید.
مسئله این نیست که ثواب میخواهم، مسئله این است که دنیا میخواهم. اختلاف اگر بین افراد پیدا میشود، جستجو کنند در باطن ذات خودشان ببینند که مسئله، مسئله مصلحت اسلام و مصلحت مسلمین است یا مسئله، مسئله مصلحت خودش هست؟ پای نفس در کار است یا خدا در کار است؟ اگر یک کسی یک مطلبی را بهتر از من میتواند انجام بدهد، آیا من خوشحالم به اینکه او متصدی امر بشود یا من ناراحتم؟
صحیفه امام، ج17، ص530
باید مثل عمار هوشیار بود و فهمید که وظیفه چیست
رهبرمعظم انقلاب:
چرا شما عمار را «سلاماللَّهعلیه» میگویید، ولی نسبت به یکی دیگر از صحابی - رفیق عمار - که او هم از مکه بوده و در مکه کتک خورده است، «سلاماللَّهعلیه» نمیگویید؟ چون عمار در وقت حساس اشتباه نکرد و فهمید؛ ولی او اشتباه کرد.
ببینید، خط عمار را خط مستقیم میگویند. به نظر من، عمار هنوز هم ناشناخته است.
عمار یاسر را خود ماها هم درست نمیشناسیم. عمار یاسر، یک حجت قاطعه الهی است.
من در زندگی امیرالمؤمنین
(علیهالصّلاةوالسّلام) که نگاه کردم، دیدم هیچکس مثل عمار یاسر نیست؛ یعنی از صحابهی رسولاللَّه، هیچکس نقش عمار یاسر را در طول این مدت نداشت. آنان زنده نماندند، ولی ایشان حیات بابرکتش ادامه پیداکرد.
هر وقت برای امیرالمؤمنین یک مشکل ذهنی در مورد اصحاب پیش آمد - یعنی در یک گوشه شبههیی پیدا شد - زبان این مرد، مثل سیف قاطع جلو رفت و قضیه را حل کرد. در اول خلافت حضرت همینطور، در قضایای جمل و صفین هم همینطور، تا در صفین به شهادت رسید. باید مثل عمار هوشیار بود و فهمید که وظیفه چیست. ۱۳۷۰/۰۵/۳۰
نهم صفر سالروز شهادت عمار یاسر در سال ۳۷ هجری قمری1
وفاداری درونی
امر مهم در حقانیت و سعادت کسی چون عمار یاسر، انتخاب از سر هشیاری و عمل از سر عقیده و بصیرت است. وفاداری عمار با امام علی علیه السلام به دلیل همین بصیرت بود که چنان ارزشی یافت که او را ملاک حقانیت قومی قرار دهد و این بصیرت در همه لحظات زندگی عمار یاسر جاری بود. در روز شهادتش، امام علی علیه السلام او را پیش از نبرد در آغوش گرفت و با او وداع کرد و فرمود: «ای عمار! خدا تو را جزای خیر دهد که خوب برادر و رفیقی بودی.» عمار پاسخ داد: «به خدا قسم، با بصیرت و بینش از شما پیروی می کنم؛ زیرا در روز حنین از پیامبر شنیدم که فرمود: عمار! پس از من فتنه و آشوبی پیش می آید. در آن زمان، از علی پیروی کن که او با حق است و حق با اوست.» این بصیرتی بود که بسیاری از مردم آن زمان چشم و دل خود را از آن محروم می داشتند.
پرواز تا ملکوت
روزی دیگر از نبرد سخت صفین گذشت و شب فرا رسید. تاریکی شب آتش جنگ را کم سو کرده بود. اجساد کشتگان در میانه میدان بر جا مانده بود. مولای متقیان، امام علی علیه السلام ، دل شکسته، ولی صبور در میان اجساد می گشت تا آنکه گریان و اندوهناک بر زمین نشست و کسی را در بر گرفت و فرمود: «ای مرگ! تو از من دست نمی کشی. همه دوستانم را از من گرفتی. گویی کسانی را که دوست دارم، به درستی می شناسی و به سویشان می آیی.» کسی که اینک چنین آرام در آغوش ولیّ خدا آرمیده بود، عمار بن یاسر بود؛ یاوری وفادار و با شهامت، فداکار و صبور، با ایمان و آگاه برای رسول خدا صلی الله علیه و آله و جانشین او، علی مرتضی که پس از شهادتش، خود امام بر او نماز خواند و او را بر اساس وصیتش، با همان لباس خونین جنگ به خاک سپرد.2
منابع:
1.کانال دلنشوته های یک طلبه
2.http://www.hawzah.net
پست مهم و معنادار تلگرام رهبر انقلاب
:رهبر انقلاب
️
هرکجا هستید وظیفه دارید مردم را «امیدوار» کنید
رهبر معظم انقلاب
شما هر که هستید، هر جا هستید، در هر گوشهی این کشور که زندگی می کنید و در هر گوشهی این دستگاه عظیم اسلامی یا خارج از دستگاه های دولتی مشغول کارید، وظیفهتان این است که در حوزهی امکان، مردم را امیدوار کنید
نشانههای امید هم بحمدالله زیاد است. دیدید که جنگ برای ما سختترین مشکل بود و خدای متعال چه طور مشکل را برطرف کرد!
دیدید که مشکلات مقاطع حسّاس این کشور را چطور خدای متعال با دست قدرتنمای خود، برای ما حل کرد
واقعاً انسان وقتی فضل الهی را نگاه می کند، می گوید: «سبحانک یا اللَّه. سبحانک یا لا اله الاّ انت». 72/10/6
پیام رهبر انقلاب در پی حضور پرشکوه و حماسی ملت ایران
پیروز انتخابات، مردم ایران و نظام جمهوری اسلامی هستند
پیام تشکر و قدردانی حضرت آیتالله خامنهای در پی حضور پر شکوه و حماسی مردم در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا به شرح زیر است:
بسمالله الرحمن الرحیم
ملت عزیز ایران
جشن حماسی انتخابات دیروز، بار دیگر گوهر درخشانِ عزم و ارادهی ملی را در برابر چشم جهانیان به جلوه آورد. مشارکت گسترده و پرشور شما، و هجوم مشتاقانه به مراکز رأیگیری، و تشکیل صفهای طولانی برای رسیدن به صندوقهای رأی در همه جای کشور، و از همهی قشرهای اجتماعی، نشانهئی آشکار از استحکام پایههای مردمسالاری اسلامی و دلبستگی همگانی به این موهبت بزرگ پروردگار بود و ایران و ایرانی را در آزمونِ میدانعمل، سرافراز و روسفید کرد. دیروز با این حضور متراکم و افکندن بیش از چهل میلیون برگهی رأی در صندوقها، نصاب تازهئی در انتخابات ریاست جمهوری پدید آمد و پیشرفت روزافزون ملت ایران را در عرصهی حضور و بروز قدرتمندانه نشان داد.
ایران اسلامی بار دیگر بدخواهان و کینورزان و حسودان را عقب نشانید و دل دوستان و تحسینکنندگان خود را لبریز از شادی و افتخار کرد.
پیروز انتخابات دیروز، شما مردم ایرانید و نظام جمهوری اسلامی است که به رغم توطئه و تلاش دشمنان، توانسته است اعتماد این ملت بزرگ را به طور فزاینده جلب کند و در هر دوره درخشش تازهئی نشان دهد.
آزمون برجستهی دیروز تنها مشارکت گسترده نبود، آرامش و متانت و نجابت شرکت کنندگان که امنیت انتخابات را تضمین کرد، نیز بخش مهمی از این آزمون خیرهکننده بود. همهی قشرها، همهی سلیقهها، همهی گرایشهای سیاسی در کنار هم به صحنه آمدند و دوشادوش یکدیگر به نظام جمهوری اسلامی رأی دادند.
اینجانب با خشوع در برابر خدای بزرگ، جبههی سپاس بر خاک میسایم، و لطف و رحمت و پاداش شایسته برای ملت ایران مسئلت مینمایم و به پیشگاه حضرت بقیةالله الاعظم ارواحنا فداه عرض سلام و اخلاص میکنم و نکاتی چند را متذکر میشوم:
1- به مردم عزیز، عرض میکنم خدای را بر موفقیت در برگزاری انتخابات شکر گزارید و پس از التهابِ روزها و هفتههای پیش از انتخابات، اکنون به اتحاد و اتفاق عمومی بیاندیشید که بیشک یک عامل مهم استحکام و اقتدار ملی است. همه در زیر سایهی نظام جمهوری اسلامی و فرزندان این میهنِ سرافرازید، بکوشید تا سهم خود از وظیفهی پیشبرد کشور به سمت هدفهای بزرگ را بشناسید و دنبال کنید. برآمدن همهی آرزوهای ملی در گرو چنین اندیشیدن و چنین عمل کردن است.
2- به رئیس جمهور محترم و همهی کسانی که در دولت آینده شرکت خواهند داشت سفارش و تأکید میکنم که کار و تلاش پرانگیزه و اندیشیده و جوانانه را برای برطرف کردن مشکلات کشور در پیش گیرند و لحظهئی از این خط مستقیم غفلت نکنند. رعایت قشرهای ضعیف، توجه به روستاها و مناطق فقیر، در نظر گرفتن اولویتها، برخورد با فساد و با آسیبهای اجتماعی ، باید در صدر برنامهها قرار گیرد.
3- عزت ملّی و رعایت حکمت در ارتباطات جهانی و اهتمام به اقتدار بینالمللی نیز از جملهی اولویتهای مدیریت انقلابی و اسلامی است.
4- لازم میدانم از یکایک آحاد شرکت کننده در انتخابات و نیز کسانی که در ترغیب آنان به این وظیفه نقش آفریدند تشکر کنم، بویژه مراجع معظم و علماء اعلام و نخبگان دانشگاهی و سیاسی و فرهنگی و هنری.
5- لازم میدانم از حضرات نامزدهای ریاست جمهوری نیز که در این روشنگری و شورآفرینی برای انتخابات تأثیر جدّی بر جای نهادند تشکر کنم.
6- لازم میدانم از همهی دست اندرکاران اجراء و نظارت انتخابات ریاست جمهوری و نیز انتخابات شوراهای شهر و روستا که متحمل زحمات طاقت فرسا شدند تشکر کنم.
7- لازم میدانم از حافظان امنیت انتخابات و نیز از رسانهی ملّی که انتخابات پرشور، مرهون تلاش شبانهروزی و هنرمندانهی آنان است سپاسگزاری کنم.
8- در پایان، خود و همگان را به تقوا و تلاش در راه وظیفهی الهی و اجتماعی و پایبندی به مسیر انقلاب که میراث ارزشمند امام خمینی بزرگ و شهدای گرانمایه است دعوت میکنم و شادی روح و علو درجات آنان را از خداوند متعال مسالت مینمایم.
والسلام علیکم و رحمةالله
سیّدعلی خامنهای
سیام / اردیبهشتماه / ۱۳۹۶
بازتاب سخنان رهبر معظم انقلاب درباره برنده اصلی انتخابات در روزنامههای صبح کشور
رهبر معظم انقلاب:
هر كس در انتخابات رأی بیاورد ، ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی برنده اصلی انتخابات هستند.
۹۶/۲/۲۷
بيانات رهبر انقلاب پای صندوق رای
بيانات رهبر انقلاب پای صندوق رای:
مردم هرچه بيشتر و هرچه زودتر پای صندوقها بيايند ، سرنوشت كشور دست مردم است .
رهبر انقلاب:
بسماللهالرحمنالرحیم
خدای متعال را بر نعمت مردمسالاری و حضور در انتخابات سپاسگزاری میکنم.
بحمدالله مردم ما هم شکرگزار این نعمت هستند چون میبینید که شرکت میکنند.
توصیهی من این است که [مردم] هرچه بیشتر شرکت کنند؛ هرچه زودتر پای صندوقها بیایند.
معتقدم کار نیک را بایستی در اول وقت آن انجام داد؛ به تأخیر نباید انداخت.
معتقدم انتخابات ریاست جمهوری بسیار مهم است. سرنوشت کشور دست آحاد مردم است که رئیس قوهی مجریه را انتخاب میکنند؛ به اهمیت این کار توجه کنند.
انتخابات شوراهای شهر و روستا هم مهم است زیرا کسانی انتخاب میشوند که خدمات شهری و روستایی یعنی مسائل روزمرهی مردم را در اختیار دارند؛ آن هم مهم است.
[مردم] با دقت با ملاحظه با شناخت انشاالله شرکت کنند در انتخابات. این توصیهی من به آحاد مردم است.
از شما برادر عزیزمان و مسئولین صداوسیما هم تشکر میکنم که زحمت میکشید.
از حضرات خبرنگار هم تشکر میکنم که مشغول کار مهم انتقال خبر هستند.
۹۶/۲/۲۹
خصوصیات جاهلیت چیست؟
رهبر معظم انقلاب:
خصوصیت جاهلیت، نظام ظالمانه بود. ستمگری، عرف رایج بود. اینطور نبود که گاهی یک نفر ظلم کند. بنای نظام جامعه بر ظلم و تبعیض و زورگویىِ قوی به ضعیف بود، زورگویىِ مرد به زن بود، زورگویىِ ثروتمند به بی پول بود، زورگویىِ ارباب به برده بود.
اسلام نقطه مقابل آن را آورد. استقرار عدل را آورد.
اگر در دنیا دو نقطه وجود دارد که یکی نقطه عدل و یکی نقطه ظلم است و هر دو هم غیراسلامی هستند، اسلام به آن نقطه عدل، ولو غیراسلامی است، توجّه موافق دارد.
۱۳۷۳/۱۰/۱۰
پیام رهبر معظم انقلاب درپی جاری شدن سیل در استانهای آذربایجان شرقی و غربی
وظیفه فوری مسئولان کمک به آسیب دیدگان است
متن پیام رهبر معظم انقلاب به شرح زیر است:
بسمهتعالی
حادثه سیل در استانهای آذربایجان شرقی و غربی و کردستان و اردبیل که به جان باختن تعدادی از هممیهنان عزیز و خسارتهای سنگین مالی انجامید، حادثهئی دردناک و مصیبتبار است.
اینجانب با تأثر و اندوه، به داغداران و مصیبتزدگان عرض تسلیت و همدردی می کنم و صبر و آرامش قلبی آنان را از خداوند مسألت می نمایم و رحمت و مغفرت برای جانباختگان میطلبم.
وظیفه فوری مسئولان ذیربط، کمک به آسیب دیدگان و کاستن از رنج و اندوه آنان است. لازم است هیچ تأخیر و سستی در ادای این وظیفه نشود. و امیدوارم خداوند لطف و تفضل و کمک خود را شامل حال مصیبتدیدگان و کمککاران فرماید.
سیّد علی خامنهای
۲۶ فروردین ۱۳۹۶